Inte registrerad än?
Genom att skapa ett gratis Catawiki-konto kan du bjuda på några av våra 75 000 specialobjekt som auktioneras ut varje vecka.
ellerLogga in

Nr 10448203

Såld
Panini - Mexiko 70 - Komplett album som inkluderar 2 Pelé autografer (original) + ett foto från autograf-tillfället.
Slutgiltigt bud
12 038 €
365 veckor sedan

Panini - Mexiko 70 - Komplett album som inkluderar 2 Pelé autografer (original) + ett foto från autograf-tillfället.

Detta är ett mycket sällsynt första World Cup-album som utfärdades av Panini år 1970. Detta är den internationella (mest populära) versionen. Albumet kommer komplett med hela 271 kort vilka såldes två och två i motsvarande förpackningar. På den tiden fick man limma fast korten själv i albumet. Efter nästan ett halvt sekel är detta album fortfarande i så gott som nyskick! Där är inget skrivet och alla kort sitter ordentligt fast. Vad som gör det här albumet ytterligare unikt är de två autograferna från Pelé (original) som spelade sitt fjärde VM år 1970 och vann sitt tredje VM för Brasilien. På utsidan vid sidan om hans autograf har Pelé skrivit ägarens initialer och texten “best wishes” och vid sidan om Pelé-kortet har han lämnat sin autograf och initialerna på ägaren av albumet och texten “good luck”. Ett fotografi tillkommer som förevigar tillfället när Pelé precis har signerat det här albumet! Kombinationen av det sällsynta Mexiko 70 albumet, albumets utmärkta skick och de två Pelé autograferna gör det här albumet till ett unikt och ytterst värdefullt föremål som utan tvekan bara kommer öka i värde. Frakt med rekommenderat brev. För fraktförsäkring var god kontakta säljaren efter betalning.

Nr 10448203

Såld
Panini - Mexiko 70 - Komplett album som inkluderar 2 Pelé autografer (original) + ett foto från autograf-tillfället.

Panini - Mexiko 70 - Komplett album som inkluderar 2 Pelé autografer (original) + ett foto från autograf-tillfället.

Detta är ett mycket sällsynt första World Cup-album som utfärdades av Panini år 1970. Detta är den internationella (mest populära) versionen.
Albumet kommer komplett med hela 271 kort vilka såldes två och två i motsvarande förpackningar. På den tiden fick man limma fast korten själv i albumet. Efter nästan ett halvt sekel är detta album fortfarande i så gott som nyskick! Där är inget skrivet och alla kort sitter ordentligt fast. Vad som gör det här albumet ytterligare unikt är de två autograferna från Pelé (original) som spelade sitt fjärde VM år 1970 och vann sitt tredje VM för Brasilien.
På utsidan vid sidan om hans autograf har Pelé skrivit ägarens initialer och texten “best wishes” och vid sidan om Pelé-kortet har han lämnat sin autograf och initialerna på ägaren av albumet och texten “good luck”. Ett fotografi tillkommer som förevigar tillfället när Pelé precis har signerat det här albumet!
Kombinationen av det sällsynta Mexiko 70 albumet, albumets utmärkta skick och de två Pelé autograferna gör det här albumet till ett unikt och ytterst värdefullt föremål som utan tvekan bara kommer öka i värde.
Frakt med rekommenderat brev. För fraktförsäkring var god kontakta säljaren efter betalning.

Skapa en sökbevakning
Skapa en sökbevakning för att få ett meddelande när nya matchningar är tillgängliga.

Detta objekt förekom i

                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    
                                        
                                                                                                    
                    

Hur du köper på Catawiki

Läs mer om vårt Köparskydd

      1. Upptäck något speciellt

      Bläddra bland tusentals speciella objekt som valts ut av experter. Se foton, detaljer och uppskattat värde för varje speciellt objekt. 

      2. Lägg det högsta budet

      Hitta något du älskar och lägg det högsta budet. Du kan följa auktionen till slutet eller låta vårt system sköta budgivningen åt dig. Allt du behöver göra är att ställa in ett bud på det maximala belopp du vill betala. 

      3. Gör en säker betalning

      Betala för ditt speciella objekt så håller vi din betalning säker tills det anländer välbehållet. Vi använder ett pålitligt betalningssystem för att hantera alla transaktioner. 

Har du något liknande att sälja?

Oavsett om du är ny på onlineauktioner eller säljer professionellt kan vi hjälpa dig att tjäna mer på dina speciella föremål.

Sälj ditt objekt